Meer info?
06 17 89 21 85

Werkzaamheden

Extrema Bouw is gespecialiseerd in:

renovatie & onderhoud Renovatie en onderhoud
Extreme Bouw richt zich op het renoveren en onderhouden van uw woning of bedrijfspand.
Het werk wordt uiteraard geheel naar uw wens uitgevoerd. Na goed overleg kan daarnaast alles door ons geregeld worden, van sloopwerk tot oplevering.
badkamers & tegelwerk Badkamers en tegelwerk
Wij kunnen uw badkamer en/of toilet volledig en vakkundig installeren, van leidingwerk tot en met tegelwerk. Maar ook het vervangen van klein sanitair kunt u aan ons overlaten.
De volledige installatie van uw badkamer, toilet of gastenbadkamer wordt altijd met grote zorg en volledig naar uw wens uitgevoerd.
Keukens
Het installeren van nieuwe keukens behoort tot onze specialiteiten. Hieronder valt ook het demonteren van de oude keuken en het aanpassen van al het leidingwerk met als doel het installeren van uw nieuwe keuken. Vanzelfsprekend nemen wij bijkomende werkzaamheden zoals stucadoors- en tegelwerk ook ter hand.
vloeren & trappen Vloeren en trappen
Extrema Bouw zorgt ervoor dat uw vloer of trap een unieke uitstraling geeft aan uw (bedrijfs)pand of woning.
vloerbedekking Vloerbedekking
Vloerbedekking is een van de grootste sfeermakers in een ruimte. Wij leggen uw nieuwe vloerbedekking snel en vakkundig.
ramen & kozijnen Ramen en kozijnen
Extrema Bouw helpt u de juiste ramen en kozijnen uit te kiezen voor uw pand. Wij verzorgen de verwijdering van uw oude ramen en kozijnen en plaatsen met de grootste zorg het nieuwe materiaal.
dakkapellen Dakkapellen
Een mooie manier voor het creëren van licht en ruimte op uw zolder is het laten zetten van een dakkapel. 
De dakkapel wordt op uw verzoek op maat gemaakt in de stijl die past bij uw woning. Ook renovatie van uw dakkapel is bij ons geen probleem.
stucwerk Stucwerk
Extrema Bouw verzorgt voor u het traditioneel stucadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten.
wanden Wanden
Wij plaatsen, vervangen en renoveren uw muren. Van eenvoudige tussenmuur tot zware, dragende muur.
plafonds Plafonds
Extrema Bouw monteert alle mogelijke plafonds al dan niet in combinatie met verlichting. Ook voor projectspecifieke oplossingen bieden wij u het juiste plafond, want uw bouwproject is onze uitdaging.
schilderwerk Schilderwerk
Wij weten als geen ander dat u het belangrijk vindt dat alles er tip-top en goed onderhouden uit ziet. Zowel binnen als buiten, met mooie, op elkaar afgestemde kleuren, zorgen wij er voor dat u jarenlang plezier aan uw (bedrijfs)pand of woning beleeft.